Privjesci DPS-a napadaju slobodne građane

Dobili smo informacije da je jedan od učesnika jučerašnjeg incidenta ispred CEDIS-a koji je nasrnuo na demonstrante Aleksandar Ljumović, član Odbora direktora Pošte Crne Gore.

Ljumović ne samo što je javni funkcioner, već je i politički aktivan, i to u najsramnijem privjesku DPS-a, takozvanoj Liberalnoj partiji.

Valjda toliki liberalizam vlada u toj partijskoj strukturi, da je Ljumović uzeo slobodu da ničim izazvan napadne demonstrante, nakon čega je dvjema učesnicama morala da bude pružena medicinska pomoć.

Uprava policije je juče saslušala Ljumovića, a nakon toga u svom saopštenju navela da je zaposlen u CEDIS-u.

U njegovom imovinskom kartonu, međutim, nema tih podataka.

Ovo bi možda bio posao i za Agenciju za sprečavanje korupcije, da takva institucija uopšte služi ičemu, osim progonu političkih neistomišljenika i brižljivom prikrivanju dokaza o kriminalnim aktivnostima miljenika sistema.

Molimo nezavisne i slobodne novinare u Crnoj Gori da provjere ove navode, da bismo potvrdili ovo skandalozno ponašanje javnih službenika, za čije plate građani uredno svakog mjeseca izdvajaju svoj novac.

Ovo je još jedan dokaz o političkoj kulturi, i kulturi uopšte, koju takozvane institucije i pojedinci koji se kriju, baštine. Upotreba sile je poželjna u ovom sistemu.

Koriste je čak i oni čija je moć mizerna i koji zavise od milostinje svog gospodara.

Slobodni građani zato nemaju gospodara i neće se povinovati nikakvoj sili!

#oduprise

Galerija:

Privjesci DPS-a napadaju slobodne građane Privjesci DPS-a napadaju slobodne građane Privjesci DPS-a napadaju slobodne građane